Οι άνθρωποι του ITglobal προσφέρουν υπηρεσίες ΙΤ και Project Management στο δύσκολο έργο της νέας εγκατάστασης ή μεταφοράς της εταιρίας σας. Για εμάς είναι σημαντικό να έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε αυτή τη διαδικασία. Μεταφέρουμε το δίκτυό σας, το computer room, τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό καθώς και όποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείτε και κάνει την επιχείρησή σας να λειτουργεί αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε σημείο εσείς θέλετε. 

 

Βήματα μετεγκατάστασης  

1. Στο πρώτο βήμα : η ομάδα του ITglobal επισκέπτεται τον υπάρχον χώρο της εταιρίας σας, γίνεται λεπτομερής καταγραφή του ενεργού και μη εξοπλισμού και σε περιπτώσεις που απαιτείται προχωράμε σε τύπωση labels ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση στις καινούριες εγκαταστάσεις (συνήθως αφορά στο δικτυακό κομμάτι του εξοπλισμού). Μεγάλη έμφαση δίνεται στην καταγραφή του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε επίπεδο hardware αλλά και σε επίπεδο παρόχων και ενεργειών που πρέπει να γίνουν συνδυαστικά.  

2. Στο δεύτερο βήμα : τα άτομα τις ομάδας που θα λάβουν μέρος στο Project συναντιούνται και σχεδιάζουν την μετάβαση σας λεπτομερώς . Ίσως το βασικότερο και ποιο κρίσιμο μέρος μιας επιτυχημένης μεταφοράς σε καινούριες εγκαταστάσεις είναι οι σωστοί χρόνοι μεταφοράς του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε επίπεδο παρόχων και κατόπιν του hardware. Η εμπειρία μας και η πολυετή παρουσία μας στον χώρο, μας δίνει την δυνατότητα προγραμματισμού ακριβείας στην διακοπή και ενεργοποίηση των γραμμών σας στα καινούρια γραφεία.

3. Στο τελευταίο βήμα του project : η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και η άριστη λειτουργία όλου του εξοπλισμού είναι αυτό που θα κρίνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου. Μεταφέρουμε και ενεργοποιούμε αρχικά τον "βαρύ" εξοπλισμό (Server – routers) και στην συνέχεια τις περιφερειακές συσκευές. Με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, γίνεται έλεγχος "καλής λειτουργίας" στις εσωτερικές και εξωτερικές επικοινωνίες (παρόχους internet, τηλεφωνίας ή επικοινωνίες με απομακρυσμένα σήμεία).  

 

Ζητήστε μας σήμερα κιόλας να προγραμματίσουμε μια συνάντηση και κάντε την μετεγκατάστασή σας μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία (κλικ για επικοινωνία).

Back To Top