Μείνετε συνδεδεμένοι!

Με μακρόχρονη εμπειρία σε διάφορες εταιρίες με διαφορετικές ανάγκες, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με επιτυχία, δίνοντας την καλύτερη λύση. Από το πιο απλό πρόβλημα μέχρι τα πιο σύνθετα  όλα αντιμετωπίζονται με τον επαγγελματισμό που αξίζει στον κάθε έναν απο τους πελάτες μας. Οι 3 βασικές μας υπηρεσίες μας είναι :

IT Management & Consulting 

Στο ITglobal.gr αναλαμβάνουμε την λειτουργία και συντήρηση όλου του πληροφοριακού συστήματος της εταιρίας σας (IT) ή του συνόλου των ηλεκτρονικών υποδομών σας (ΙΤ & Operations) με έκτακτες / τακτικές επισκέψεις ή με μόνιμο προσωπικό μέσω μίσθωσης. Επίσης αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση του εταιρικού σας εξοπλισμού και προτείνουμε αναβαθμίσεις που θα δώσουν την λύση σε κάθε σας πρόβλημα μηχανοργάνωσης / μηχανογράφησης. ώστε να έχετε πάντα ένα σύστημα καλά συντηρημένο που παράλληλα θα καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας εφαρμόζοντας σύγχρονες και οικονομικές πρακτικές. Οι σύμβουλοι μας είναι ήδη επιτυχημένοι επαγγελματίες, έχουν συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και παγκοσμίως ως συνεργάτες πολυεθνικών εταιριών.

Δείτε περισσότερα

Business Relocation Solutions

Οι άνθρωποι του ITglobal προσφέρουν υπηρεσίες ΙΤ και Project Management στο δύσκολο έργο της νέας εγκατάστασης ή μεταφοράς της εταιρίας σας. Είναι σημαντικό να έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε αυτή τη διαδικασία . Μεταφέρουμε το δίκτυό σας, το computer room, τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό, τις κάμερες καθώς και κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και κάνει την επιχείρησή σας να λειτουργεί αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε σημείο εσείς θέλετε στην Ελλάδα και στον κόσμο. Είμαστε άριστοι γνώστες των διεθνών και εγχώριων εταιρικών πολιτικών και πάντα πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην πιο αποδοτική λειτουργία της εταιρίας σας. Εγγυόμαστε την απολύτως ομαλή και επαγγελματική μετάβαση ή νέα εγκατάσταση σε κόστος που.. θα αρχίσετε να σκέφτεστε την επόμενη συνεργασία μας. 

Δείτε περισσότερα 

Web Developing

Δώστε στην επιχείρησή σας μια δυναμική παρουσία στο Internet! Δώστε προστιθέμενη αξία στην εταιρία σας και κάντε πιο εύκολο το να σας βρίσκουν οι πελάτες, ακόμα και οι προμηθευτές σας. Το ITglobal μπορεί να σχεδιάσει την ιστοσελίδα που θα κάνει πιο φιλική την εταιρία σας και θα προωθήσει το αντικείμενο των εργασιών σας με τον πιο αποτελεσματικό και σίγουρο τρόπο. Οι ιστοσελίδες σχεδιάζονται κατά παραγγελία με σύγχρονες και ευέλικτες μεθόδους ώστε να εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες με έναν μοντέρνο (Responsive - φιλικό για smartphones) και καλαίσθητο τρόπο. Ζητήστε την προσφορά του τρέχοντος μήνα για οικονομικές ιστοσελίδες με έκπτωση έως 30%.  

 Δείτε περισσότερα

Websites Projects

Αξιοποιούμε στο έπακρο όλες τις νέες τεχνολογίες. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, έτσι δίνουμε στο τελικό χρήστη την δυνατότητα να δουλεύει απερίσπαστα. 

Η ομάδα του ΙΤglobal αποτελείται από μηχανικούς με πολυτελή εμπειρία οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με την συντήρηση και υποστήριξη του ΙΤ εξοπλισμού της επιχείρησης σας.

Στο ITglobal παρέχουμε την δυνατότητα απομακρυσμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, δίνοντας άμεσες λύσεις στο πρόβλημα κάθε χρήστη.

Πρωτοπορώντας στις νέες τάσεις της εποχής, σχεδιάζουμε την ιστοσελίδας σας με βάση την δική σας φιλοσοφία με σύγχρονες πρακτικές (mobile & tablet friendly). Tο αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρατήσει τον επισκέπτη στην σελίδα ώστε να να σας γνωρίσει καλύτερα.

Εκτός  από τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, παρέχουμε τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα φιλοξενίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εταιρίας.. χωρίς υπερβολές.

Γνωρίζουμε τις απαραίτητες ενέργειες που θα βγάζουν την σελίδα σας πρώτη στις αναζητήσεις. Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια καθημερινή εργασία που απαιτεί ευέλικτους χειρισμούς .

 

Η Εξειδίκευση Δίνει Λύσεις!!!

Στο ITglobal υπάρχουν 3 γενικές κατηγορίες εργασιών και έχουμε για την κάθε μια τους κατάλληλους ανθρώπους γιατί η εξειδίκευσή μας, εγγυάται το αποτέλεσμα.

Οι σύμβουλοι μας είναι ήδη επιτυχημένοι επαγγελματίες, έχουν εργαστεί για τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα ως συνεργάτες πολυεθνικών εταιριών.

Για εμάς στο ITglobal, η εταιρία σας αξίζει τη συνέπειά μας.

Κατεβάστε εδώ το pdf με την παρουσίαση της εταιρίας.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
 
215

Πελάτες

 
10152

Εργατοώρες

 
22086

Emails

 
684

Λύσεις Μηχανογράφησης και Διαδικτύου

ΔΕΗ Ανανεώσιμες

- μόνιμο προσωπικό (μέσω μίσθωσης

 Wilfred's SHIELD Security

- έκτακτες επισκέψεις

Gea bakery

- τακτικές επισκέψεις

Back To Top