Η ώρα η καλή!

Ιστοσελίδες Γάμων

Έχετε πολλές πληροφορίες να διαχειριστείτε, πολλές να μοιραστείτε και πολλές σημαντικές και λιγότερο σημαντικές αποφάσεις για να πάρετε.

Διαπιστώνετε όμως ότι οι πληροφορίες που πρέπει να "μοιραστείτε" δεν είναι τελικά και τόσες λίγες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας, χάρτες της τελετής ή της δεξίωσης καθώς και χρηστικές πληροφορίες σχετικά με το γεγονός ή τις γύρω τοποθεσίες, το πότε θα δέχεστε επισκέψεις ή ακόμα και το πότε θα προτιμούσατε κάποιος να σας καλεί κλπ.

Δεν θα ήταν χρηστικό να μπορούσατε να έχετε τον μεγαλύτερο όγκο των απλών πληροφοριών αναρτημένο στο διαδίκτυο, σε μια απλή και όμορφη σελίδα?

Δεν θα ήταν όμορφο και "καθησυχαστικό" να γνωρίζετε ότι σε ένα σημείο μπορεί οποιοσδήποτε καλεσμένος σας να βρει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει, προκειμένου να παραβρεθεί στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας?

Δεν θα ήταν ωραίο τελικά να έχετε την "άνεση" να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας επιπλέον πληροφορίες (την ιστορία του Ι.Ναού ή τα τηλέφωνα και wesite κοντινών ξενοδοχείων) που σε κανονικό χρόνο θα θέλατε αλλά δεν θα είχατε προλάβει να κάνετε?

Στο itglobal.gr δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που κάνει ακριβώς αυτό. Σας δημιουργεί χρόνο!

Δημιουργούμε για εσάς έναν "χώρο" που μπορείτε να παρουσιάζετε στους καλεσμένους σας όλες τις χρήσιμες ή και λιγότερο χρήσιμες πληροφορίες προκειμένου όλοι να είναι ικανοποιημένοι.

Όλοι θα μπορούν να γνωρίζουν τις απλές αλλά και τις λιγότερο σημαντικές πληροφορίες που όμως θέλετε να επικοινωνήσετε.

Δημιουργούμε συνδέσεις με όλα τα social media του γαμπρού, της νύφης ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου κρίνετε ως contact person.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε τα αρχεία (φωτογραφίες) και τις πληροφορίες που θα σας ζητήσουμε (υπάρχει ειδική, λίστα έτοιμη να σας σταλεί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους σας) και να αποφασίσετε τον τρόπο που θα το επικοινωνήσετε (μέσω social media, email, sms ή ακόμα και στο προσκλητήριο κλπ)

Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

 

Χαρακτηριστικά, όροι και προϋποθέσεις :

- Responsive template mobile & tablet friendly (open source)

- Διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις (demo-πράσινο, cyan, purple, orange) 

- Το site προσφέρεται σε ειδική τιμή προσφοράς με hosting, δημοσιευμένο (online) για 6 μήνες κατόπιν συνεννόησης μαζί σας για τον χρόνο έναρξης και λήξης της δημοσίευσης. Μετά την πάροδο των 6 μηνών το site θα είναι offline και μπορείτε να συνεχίσετε επιλέγοντας ένα από τα ανταγωνιστικά πακέτα φιλοξενίας μας.

- Με την εξόφληση, το site θα σας παραδοθεί σε ψηφιακή μορφή (backup σε cd). 

- το domain είναι της μορφής nikoskaterina.itglobal.gr (παράδειγμα) όπου πριν την πρώτη τελεία μπορούμε να βάλουμε ότι θέλετε (ονόματα, παρατσούκλια ή γενικό κείμενο)

- υποστηρίζει σύνδεση με social networks. Tα email από τις φόρμες επικοινωνίας θα έρχονται απευθείας (και μόνο) σε email που θα μας υποδείξετε.

- χρόνος υλοποίησης : 20 ημερολογιακές ημέρες (από την ημερομηνία που θα μας στείλετε το σύνολο των απαραίτητων πληροφοριών και αρχείων) όπως θα σας ζητηθεί σε λίστα. 

 Live Demo Preview

Τιμή προσφοράς : 249€ (περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Back To Top